Mobile HR app stopt op 31 maart

Maken je medewerkers nog gebruik van de Mobile HR app? Dan krijg je al enige tijd een melding dat deze app binnenkort niet meer wordt ondersteund. De definitieve datum waarop de app stopt is 31 maart 2021. De app kan vanaf dat moment niet meer gebruikt worden.
 
Natuurlijk bieden we een alternatief met nog meer mogelijkheden dan de app, onze slimme website. Deze website past zich automatisch aan aan het apparaat waarop deze wordt geopend. Hierdoor is HR & Salaris Gemak Portaal ook goed te gebruiken op andere apparaten dan je laptop of pc. Met deze slimme website behouden we dezelfde laagdrempeligheid en voegen we meteen alle mogelijkheden die HR & Salaris Gemak Portaal op een pc biedt toe aan een mobiel apparaat.
 
Gebruiken je medewerkers de Mobile HR app nog op een mobiel apparaat? Laat hen dan nu weten hoe ze gebruik kunnen maken van de slimme website, zodat ook zij na 31 maart van de voordelen kunnen profiteren en hun gegevens kunnen blijven inzien.
 
Wil je meer informatie over het gebruik van de slimme website op een mobiel apparaat? De link voor de installatiehandleiding is https://psonline.unit4saas.com/25000021