Personeelsdiensten

Loonadvies

De regeldruk op het gebied van HRM en lonen neemt toe en wordt steeds complexer. Wet- en regelgeving vragen steeds meer van je als werkgever. Dat heb je ongetwijfeld ervaren. Dit geldt voor kleine(re) en voor middelgrote bedrijven. Vaak zijn de personeelszaken een extra taak voor de ondernemer zelf. Dat kost veel tijd en bovendien zijn de meeste ondernemers van huis uit geen loonexperts. Wij nemen die taak uit handen en dat doen we op een toegankelijke en betaalbare wijze. Je hebt je handen vrij om te ondernemen.

Altijd up-to-date

Onze loonadviseurs volgen alle ontwikkelingen op zowel sociaalfiscaal als arbeidsrechtelijk gebied nauwlettend! Vertrouw op hun deskundigheid en kennis. De moderne administratieafdeling is zo ingericht dat je salarisadministratie altijd up-to-date en betaalbaar is. Dat doen we voor ondernemers in Nederland en ondernemers die in het buitenland actief zijn.

Online én persoonlijke aandacht

Maak gebruik van een gratis digitaal loondossier en het opbergen van salarisspecificaties in een ordner is verleden tijd! Via een beveiligde omgeving heb je op ieder moment van de dag de beschikking over je digitale personeelsdossiers.

Met het pakket Salaris Online lever je ook makkelijk mutaties voor de salarisverwerking aan. Eén van onze salarisadministrateurs verwerkt de aangeleverde gegevens en zorgt voor een correcte salarisstrook. Met vragen kun je natuurlijk persoonlijk bij hem of haar terecht. Daarnaast geven we je graag een duidelijk overzicht van de betaaldata van de loonheffing (even opvragen en het overzicht wordt digitaal aangeleverd) en vind je hier de digitale uitleg van de jaaropgave. Zo combineren we modern en efficiënt werken met persoonlijke aandacht.

Online HR kennis portaal

Het is als ondernemer erg lastig om continu op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van HR. De wet- en regelgeving wijzigt continu en fouten kunnen grote gevolgen hebben. Remmerswaal heeft om hierop in te spelen een laagdrempelig HR-abonnement in het leven geroepen. Met dit abonnement ben je altijd in control en beschik je over de laatste informatie.

Wat houdt ons HR-abonnement in:

  • 24/7 online HR-kennisportal
  • Voorbeeld modellen en documenten
  • Instructie video’s
  • FAQ’s
  • Infograhics en Checklists
  • Praktijkvoorbeelden

Met het HR-abonnement kom je nooit meer voor verrassingen te staan op het gebied van HR en dat slechts voor € 14,95 per maand. Als relatie van Remmerswaal Loonadviseurs B.V. heb je, zonder verder verplichting, recht op een gratis proefabonnement van 3 maanden. Ben je overtuigd van deze functionaliteit en wil je er onbeperkt gebruik van blijven maken, dan wordt dit proefabonnement omgezet in een doorlopend abonnement (minimale looptijd 12 maanden bij vooruitbetaling en eventuele opzegging voor de afloop van de abonnementstermijn).

Wil je meer weten of deze dienstverlening ook voor jou geschikt is of wil je het abonnement afsluiten, neem dan contact met ons op. René Musters beantwoord dan graag al je vragen. Hij is bereikbaar op (0164) 27 15 82 of musters@remmerswaal.nl.

Online Salaris portaal

Meer weten over deze no-nonsense software voor je personeels- en salarisadministratie? Bekijk onze video!

Ervaar het gemak van Salaris Online. Voor meer informatie neem je contact op met René Musters: (0164) 27 15 82 of musters@remmerswaal.nl.