Personeelsdiensten

Loonadvies

De regeldruk op het gebied van HRM en lonen neemt toe en wordt steeds complexer. Wet- en regelgeving vragen steeds meer van je als werkgever. Dat heb je ongetwijfeld ervaren. Dit geldt voor kleine(re) en voor middelgrote bedrijven. Vaak zijn de personeelszaken een extra taak voor de ondernemer zelf. Dat kost veel tijd en bovendien zijn de meeste ondernemers van huis uit geen loonexperts. Wij nemen die taak uit handen en dat doen we op een toegankelijke en betaalbare wijze. Je hebt je handen vrij om te ondernemen.

Altijd up-to-date

Onze loonadviseurs volgen alle ontwikkelingen op zowel sociaalfiscaal als arbeidsrechtelijk gebied nauwlettend! Vertrouw op hun deskundigheid en kennis. De moderne administratieafdeling is zo ingericht dat je salarisadministratie altijd up-to-date en betaalbaar is. Dat doen we voor ondernemers in Nederland en ondernemers die in het buitenland actief zijn.

Online én persoonlijke aandacht

Maak gebruik van een gratis digitaal loondossier en het opbergen van salarisspecificaties in een ordner is verleden tijd! Via een beveiligde omgeving heb je op ieder moment van de dag de beschikking over je digitale personeelsdossiers.

Met het pakket Salaris Online lever je ook makkelijk mutaties voor de salarisverwerking aan. Eén van onze salarisadministrateurs verwerkt de aangeleverde gegevens en zorgt voor een correcte salarisstrook. Met vragen kun je natuurlijk persoonlijk bij hem of haar terecht. Daarnaast geven we je graag een helder overzicht van de betaaldata van de loonheffing en vind je hier de digitale uitleg van de jaaropgave. Zo combineren we modern en efficiënt werken met persoonlijke aandacht.

Meer weten over deze no-nonsense software voor je personeels- en salarisadministratie? Bekijk onze video!

Ervaar het gemak van Salaris Online: klik hier voor een demo van het pakket. Voor meer informatie neem je contact op met René Musters: (0164) 27 15 80 of musters@remmerswaal.nl.