Administratieve dienstverlening

Administratieve dienstverlening

Jij onderneemt en wij zorgen samen met jou voor een betrouwbare financiële administratie. Daarbij kiezen we een gerichte aanpak op basis van je wensen en mogelijkheden. Denk daarbij aan een full-service of een online oplossing.

Maatwerkoplossing

Bij een full-service oplossing verzorgen wij je financiële administratie op ons kantoor of bij jou ter plaatse met onze of jouw administratiesoftware. Je financiële administratie is dan altijd up-to-date en je hebt inzicht in het resultaat en de vermogenspositie van je onderneming. We verzorgen ook je BTW- en ICP-aangifte.

Als je het zelf kunt en wilt, is het ook mogelijk dat je je administratie op je eigen software voert. Wij begeleiden je en beoordelen periodiek je financiële administratie en verzorgen desgewenst ook je BTW- en ICP-aangifte. Je ziet, we denken met je mee en zorgen voor een maatwerkoplossing.

Bij Remmerswaal krijg je je eigen relatiebeheerder. Hij of zij is op de hoogte van je (tussentijdse) resultaten en staat je altijd met raad en daad bij. Dat is onze persoonlijke en betrokken touch.

Online oplossing

Met een online oplossing verzorg je zelf je financiële administratie met een online softwarepakket. We bieden je daarbij ondersteuning, begeleiding en periodieke beoordeling.

Wij zijn bekend met de meeste online pakketten en werken zelf vooral met KING Finance/Imuis Online of Multivers Online.

Wil je weten wat we precies voor je kunnen betekenen?