Sponsoring

Ons sponsorprogramma heeft, naast bijdragen aan goede doelen om redenen van maatschappelijke betrokkenheid,  mede ten doel activiteiten met publiekswaarde en -waardering te ondersteunen c.q. mede mogelijk te maken, als ook om onze geïnteresseerde relaties, zo veel als mogelijk, van dichtbij kennis te kunnen laten maken met deze activiteit(en). Uiteraard is commercieel gezien het effect van naamsbekendheid en het uitdragen van onze visie daarbij ook zeker van belang.

Onze sponsoring betreft een aantal verschillende activiteiten, uiteenlopend van bijdragen aan goede doelen tot ondersteuning van sportieve evenementen (zoals bijvoorbeeld golf- en wielerevenementen, jeugdvoetbal en (tafel)tennis) tot diverse culturele activiteiten.

Remmerswaal is sinds augustus 2014 toegetreden als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Op deze wijze proberen wij bij te dragen c.q. mee te helpen om kanker terug te dringen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de site ondernemen tegen kanker.

In dezelfde optiek is ook onze aansluiting bij SAMEN in de REGIO! gestart. Zij faciliteren en ondersteunen zonder winstoogmerk bij de concrete invulling van Betrokken Ondernemen en matchen vraag & aanbod volgens het win-win principe. Er wordt steeds gezocht naar een  invulling met een duidelijke maatschappelijke waarde.
Maar informatie kunt u vinden op de site sameninderegio.

Verder is Remmerswaal een belangrijke partner van Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier te Hoogerheide.
De goede doelen-acties die door de Lions Club worden geïnitieerd, worden door Remmerswaal van harte ondersteund. Onlangs liep er een actie ten bate van “Herwonnen Levenskracht” ten behoeve van de jaarlijkse verwendag. Remmerswaal heeft natuurlijk ook deze actie van harte ondersteund.
U komt op de website van Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier door hier te klikken.