Sponsoring

Ons sponsorprogramma heeft, naast bijdragen aan goede doelen om redenen van maatschappelijke betrokkenheid,  mede ten doel activiteiten met publiekswaarde en -waardering te ondersteunen c.q. mede mogelijk te maken, als ook om onze geïnteresseerde relaties, zo veel als mogelijk, van dichtbij kennis te kunnen laten maken met deze activiteit(en). Uiteraard is commercieel gezien het effect van naamsbekendheid en het uitdragen van onze visie daarbij ook zeker van belang.

Onze sponsoring betreft een aantal verschillende activiteiten, uiteenlopend van bijdragen aan goede doelen tot ondersteuning van sportieve evenementen (zoals bijvoorbeeld golf- en wielerevenementen, jeugdvoetbal en (tafel)tennis) tot diverse culturele activiteiten.

Remmerswaal is sinds augustus 2014 toegetreden als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Op deze wijze proberen wij bij te dragen c.q. mee te helpen om kanker terug te dringen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de site ondernemen tegen kanker.

In 2019 treedt Remmerswaal ook op een van de hoofdsponsoren van Stichting De Vierschaar in Bergen op Zoom. Dan wordt SUPERSUM op de planken gebracht. De voorstelling zal plaatsvinden op de Waterschans, het oudste vestingwerk van Bergen op Zoom. Deze productie van SUPERSUM wordt zoals hiervoor aangegeven verzorgd door Stichting De Vierschaar en zal in de open lucht worden uitgevoerd. Zij hebben eerder grootse producties op de planken gezet, denk hierbij aan de Schande van Sanne, Diederick en Baselius. Producties die of op de Grote Markt in Bergen op Zoom gespeeld werden of in het Markiezenhof.

SUPERSUM gaat over de bevrijding van Bergen op Zoom in 1944 en is in feite onderdeel van het grote bevrijdingsfeest dat in 2020 plaats zal vinden. Maar informatie over de diverse opvoeringen kunt u hier vinden. Bekijk vast de trailer van dit spektakelstuk.

Verder is Remmerswaal een belangrijke partner van Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier te Hoogerheide.
De goede doelen-acties die door de Lions Club worden geïnitieerd, worden door Remmerswaal van harte ondersteund. Enige tijd geleden liep er een actie ten bate van “Herwonnen Levenskracht” ten behoeve van de jaarlijkse verwendag. Remmerswaal heeft natuurlijk ook deze actie van harte ondersteund.
U komt op de website van Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier door hier te klikken.