Sponsoring

Sponsoring

We hebben niet alleen veel aandacht voor onze klanten, maar ook voor de wereld om ons heen. Mede daarom doen we aan sponsoring. Ten eerste zijn we maatschappelijk betrokken en dragen we uit overtuiging bij aan goede doelen. Ten tweede maken we activiteiten met publiekswaarde en –waardering graag mede mogelijk. Daarbij is het goed om onze geïnteresseerde relaties van dichtbij kennis te laten maken met die activiteiten. En tenslotte: natuurlijk vinden we een groei van onze naamsbekendheid en het uitdragen van onze visie ook belangrijk.

Cultuur en sport

Wij sponsoren verschillende activiteiten, uiteenlopend van bijdragen aan goede doelen tot ondersteuning van diverse culturele activiteiten en sportieve evenementen, zoals golf- en wielerevenementen, jeugdvoetbal en (tafel)tennis.

KWF Kankerbestrijding

Remmerswaal is in augustus 2014 toegetreden als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Zo proberen wij mee te helpen om kanker terug te dringen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de site ‘Ondernemen tegen kanker’.

Stichting De Vierschaar

In 2019 zijn we één van de hoofdsponsors van Stichting De Vierschaar in Bergen op Zoom. Deze stichting presenteert de voorstelling SUPERSUM. SUPERSUM gaat over de bevrijding van Bergen op Zoom in 1944 en is onderdeel van het grote bevrijdingsfeest dat in 2020 plaatsvindt.

Meer informatie over de diverse opvoeringen vind je hier. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de trailer van dit spektakelstuk.

Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier

Remmerswaal is een belangrijke partner van Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier in Hoogerheide. De goede doelen-acties die door de Lions Club worden geïnitieerd, ondersteunen we van harte. Als je meer wilt weten, ga dan naar de site van Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier.