Nieuwe dienstverlening Remmerswaal: Het HR-abonnement

Remmerswaal biedt haar klanten sinds februari 2021 ook ondersteuning via het HR-abonnement. Deze dienstverlening zorgt ervoor dat klanten altijd in control zijn op het gebied van HR en niet voor verrassingen komen te staan.

Wat houdt het HR-abonnement in

Met het HR-abonnement stellen we de meest benodigde informatie beschikbaar waar ondernemingen mee te maken krijgen. Denk hierbij aan:

  • Voorbeeld modellen en documenten
  • Checklists
  • FAQ’s
  • Infograhics
  • Instructie video’s
  • En nog veel meer

Deze nieuwe dienstverlening sluit perfect aan bij de wens van Remmerswaal om klanten optimaal van dienst te zijn. Met het HR-abonnement kom je nooit meer voor verrassingen te staan op het gebied van HR en dat slechts voor € 14,95 per maand. Als relatie van Remmerswaal Loonadviseurs B.V. heb je, zonder verder verplichting, recht op een gratis proefabonnement van 3 maanden. Ben je overtuigd van deze functionaliteit en wil je er onbeperkt gebruik van blijven maken, dan wordt dit proefabonnement omgezet in een doorlopend abonnement (minimale looptijd 12 maanden bij vooruitbetaling en eventuele opzegging voor de afloop van de abonnementstermijn).

Wil je meer weten of deze dienstverlening ook voor jou geschikt is of wil je het abonnement afsluiten, neem dan contact met ons op. René Musters beantwoordt dan graag al je vragen. Hij is bereikbaar op (0164) 27 15 82 of musters@remmerswaal.nl. Kijk voor onze overige dienstverlening op onze website www.remmerswaal.nl of klik hier.