Junior Loonadministrateur

Junior Loonadministrateur

Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste fulltime collega.

Jij

Je hebt passie voor loonadministratie en bent natuurlijk nauwkeurig en zorgvuldig.
Ben je een teamplayer en kun je goed omgaan met deadlines?
Als je beschikt over een werk- en denkniveau op HBO-niveau en je verder wilt doorgroeien in de functie dan ben je voor ons een zeer geschikte kandidaat. Daarnaast beschik je bij voorkeur over het Praktijkdiploma Loonadministratie en heb je ervaring in de branche opgedaan bij een accountants- of administratiekantoor.  Sollicitanten die ervaring hebben met Unit4Salaris hebben een pré.

Wij

Remmerswaal met vestigingen in Bergen op Zoom, Roosendaal en Sint Maartensdijk beschikt over een gevarieerd klantenpakket. Veel ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf kiezen voor de persoonlijke en professionele aanpak van Remmerswaal.

Voor deze veelzijdige functie bieden wij je, naast een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden, een optimaal geautomatiseerde werkomgeving en voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden, alsmede een prettige werksfeer.

Remmerswaal Loonadviseurs verwerkt met een 15-tal collega’s vanuit de vestiging in Bergen op Zoom de loonadministraties van een grote verscheidenheid aan relaties. Door de jarenlange ervaring zijn er vele branche-specialisaties ontstaan.
Als je daar onderdeel van uit wilt maken, neem dan spoedig contact met ons op.

Richt je sollicitatie aan Dré van Aert. Middels onderstaande button kun je direct reageren.
Als je specifieke vragen over de functie hebt kun je Dré ook bellen: 0164-27 15 80.