Junior Assistent-Accountant

(Junior) Assistent-Accountant

Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega op ons kantoor in Sint-Maartensdijk ter ondersteuning van de samenstelpraktijk.

Jij
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (of hiervoor studerend), BE/AC of daarmee vergelijkbare opleiding.
Je bent starter of beschikt over enige werkervaring in de accountancy.
Je hebt goede contactuele eigenschappen en een ruime mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling in het accountancy vak en je hebt affiniteit met automatisering.
Jouw ambitie is verder doorgroeien en daarvoor toon je initiatief en ben je flexibel.

Werkzaamheden
Het samenstellen van jaarrekeningen en diverse overige financiële rapportages en het verzorgen van fiscale aangiften. Het onderhouden van contacten met onze klanten en ze volledig ontzorgen. Dit doe je veelal zelfstandig maar je kan altijd terugvallen op ondersteuning van collega’s (teamwork).

Wij
Remmerswaal met vestigingen in Bergen op Zoom, Roosendaal en Sint Maartensdijk beschikt over een gevarieerd klantenpakket. Veel ondernemers uit het midden en klein bedrijf kiezen voor de persoonlijke en professionele aanpak van Remmerswaal.
Wij bieden een prettige werksfeer met afwisselende werkzaamheden, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Een goed salaris en pensioen.

Richt je sollicitatie aan Walter Bevelander. Middels onderstaande button kun je direct reageren. Als je specifieke vragen hebt over de functie kun je direct met Walter bellen: 0166 – 66 24 69.