Jubileum 60 jaar

In 2016 bestond Remmerswaal Accountants & Adviseurs als organisatie 60 jaar. Om precies te zijn op 14 juli 2016 want op deze datum in 1956 heeft de heer Anton J. Remmerswaal in het Zuid Hollandse Wassenaar destijds zijn kantoor ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

In 2016 is gedurende het jaar op diverse momenten aandacht aan dit jubileum geschonken. Zo is het kantoorpand in Bergen op Zoom gewrapt en heeft een auto een volledige metamorfose ondergaan. Verder zijn de vlaggen en banieren aangepast. Ook zijn in diverse media redactionele artikelen verschenen. Uiteraard zijn ook de advertenties aangepast. Natuurlijk bedanken we ook onze cliënten voor het vertrouwen dat we in de 60 jaar altijd van hen hebben ontvangen. In het najaar hadden we nog een leuke verrassing voor hen op de rol staan. Natuurlijk werd ook het personeel niet worden vergeten: zij hebben ons ten slotte met hun enthousiasme en jarenlange inzet gebracht op het niveau waarop de organisatie zich bevindt.

Hieronder treft u een aantal voorbeeld-uitingen die destijds zijn verschenen.

advertentie: jubileumlogo, nieuwjaar advertentie, banier, twitter accountants, twitter lonen, logo’s, uitzicht leidt tot inzicht

redactioneel: Eendrachtbode maart 2016, NAC bvO april 2016, West-Brabant Business mei 2016

car-wrap: auto in Sint Maartensdijk, auto in Roosendaal

kantoorpand-wrap: kantoor Bergen op Zoom, kantoor Bergen op Zoom, kantoor Bergen op Zoom