Loonadvies

De regeldruk  op het gebied van HRM- en lonen neemt toe en wordt steeds complexer. Wet- en regelgeving vragen steeds meer van u als werkgever. Dit geldt evenzeer voor middelgrote als voor kleine(re) bedrijven. Bij kleine en middelgrote  bedrijven is het vaak een extra taak voor de ondernemer zelf.  Wij nemen die taak uit handen op een toegankelijke en betaalbare wijze.

Remmerswaal Loonadviseurs volgen alle ontwikkelingen op zowel sociaal-fiscaal als arbeidsrechtelijk gebied nauwlettend! Onze werkzaamheden staan voor deskundigheid en kennis.  Onze modern ingerichte administratie afdeling is dermate geautomatiseerd waardoor wij uw salarisadministratie up-to-date en betaalbaar houden. Dit geldt voor zowel ondernemers in Nederland alsmede ondernemers die in het buitenland actief zijn. Meer informatie over deze no-nonsense software voor uw personeel- en salarisadministratie kunt u bekijken in deze informatievideo.

Onlangs heeft René Musters, directeur Remmerswaal Loonadviseurs, deelgenomen aan de rubriek “In gesprek met …” van SalarisMagazine. Klik hier voor het artikel.