Online boekhouden

Als Online boekhouden voor uw onderneming duidelijk voordelen biedt, dan kunnen wij u begeleiden bij het opstarten ervan. Voor een relatief laag bedrag per maand kunt u online aan de slag. Onze adviseurs begeleiden het traject op declaratiebasis.

Er is zelfs de mogelijkheid om het programma als demo-versie vooraf uit te proberen. Beschikbaar is een video over iMuis Online die veel kan verduidelijken (klik hier), of u vraag demo-inloggegevens aan waarmee u zelf in het pakket kunt oefenen (klik hier).

Extra informatie over de werking van Online Boekhouden kunt u vinden op de pagina “kostenindicatie”. Klik hier voor deze info.

Naast informatie over het basispakket vindt u er ook informatie over de vele extra modules die beschikbaar zijn. Bij sommige modules kunt u ook een instructievideo bekijken.

Aanmelden: Indien u definitief heeft besloten om met boekhouden online aan de slag te gaan, dan kunt u dit hier aanvragen. Na verzending van het ingevulde formulier wordt uw administratie door Remmerswaal in het pakket opgestart en wordt contact met u opgenomen om een en ander met u door te nemen. Hieronder valt in ieder geval de verstrekking van inloggegevens en indien gewenst uitleg over de werking van het pakket. Het opstarten van het pakket kan in de toekomst dan steeds vanaf onze site plaatsvinden, middels de button “Online boekhouden” rechts op onze home-pagina.

Er is zelfs een klantvideo van Remmerswaal met Tristar over het gebruik van iMuis Online. Klik hier voor de uitgebreide video en hier voor de verkorte versie (muziekrechten Happy Life by FREDJI https://soundcloud.com/fredjimusic
https://www.facebook.com/fredjimusic/
Music promoted by Audio Library https://youtu.be/u4PI5p5bI9k)

.